3 Haz 2011

REGAİP KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN


Şüphesiz ki bu aylar, dünyanın ağır işleriyle bunalan ruhlarımızı dinlendirmek ve kulluk şuuru  içinde Yüce Allah'ın merhametine sığınmamız için çok büyük fırsatlardır. Üç aylar başlıyor bu aylarda yapılacak dualar, tövbe-istiğfar, iyilikler ve hayırlar, sevinç ve üzüntülerin gönülden paylaşılması, Rabbimizin katında karşılığını fazlasıyla bulacaktır.

Regaib Kandili; Yüce Allah'ın Rahmetinin, ihsan ve manevi hediyelerinin diğer zamanlardan daha çok tecelli etmesi, samimi kalple Allah'a dua edenlerin affedilmelerinin ümit edilmesi ve müminlere gönülden arzulaması sebebiyle bu geceye "regaib" denilmiştir.

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşelim..

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. 

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, dualarınız kabul olsun, kandiliniz kutlu olsun.

Hiç yorum yok:

İşte Bir Dilim Aşklarım